Contact ons via 0318-754856

ASB

Calamiteiten


Asbestbrand of andere calamiteit? Dan zijn ineens veel beslissingen nodig over het verwijderen van de asbest.
Ook als u op korte termijn een asbestinventarisatie of NEN-meting wil laten uitvoeren, biedt onze calamiteitenunit uitkomst.

ASB: uw partner bij calamiteiten

Bij het vrijkomen  en aantreffen van asbest is zorgvuldigheid geboden. Er zijn twee vragen die belangrijk zijn: waar zit het en hoe erg is de situatie?

Er moeten op dat moment snel en veel beslissingen genomen worden over de aanpak en het verwijderen van de asbest. ASB beschikt niet alleen over een calamiteitenunit maar ondersteunt ook organisatorisch bij een calamiteit. Op zo’n moment is communicatie met alle betrokken partijen heel belangrijk om de asbest op korte termijn conform de huidige wet- en regelgeving te verwijderen. ASB is hierin uw partner.

Ook als u op korte termijn een asbestinventarisatie of NEN-meting wil laten uitvoeren, biedt onze calamiteitenunit uitkomst. Een verrijdbaar basisstation waarin alle ondersteunende faciliteiten voor grondig onderzoek aanwezig zijn.

Nieuwsgierig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe zoiets er in de praktijk aan toe gaat. Daarom laten we u hieronder graag zien hoe het werkt.

Bekijk de video

Calamiteit?

Bel 0318 - 754 856