Omdat het ook anders kan


Wij geloven dat asbest saneren anders kan. Sterker nog, we weten dat het anders kan. Efficiënt, zorgvuldiger en beter in lijn met de uw verwachtingen. Die overtuiging ziet u terug in onze specialistische dienstverlening.

ASB: THUIS IN
UW OMGEVING

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in een omgeving waar gewoond of gewerkt wordt. Dat merkt u aan de zorgvuldigheid in onze aanpak: de grondige inventarisatie, de werkzaamheden ter plaatse, aan de heldere manier waarop we met u over het project en de voortgang praten. En niet in de laatste plaats aan het resultaat: een adequate oplossing voor het veilig saneren van de asbest.

Specialistische dienstverlening

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Daar investeren we voortdurend in. Omdat we daardoor slimmer kunnen werken. Dat merkt u aan snelle doorlooptijden, maar vooral aan de manier waarop wij uw probleem oplossen: uiterst professioneel vanuit een focus voor menselijke omstandigheden. En die zijn per branche verschillend, sterker nog: die zijn per casus uniek.

We durven onszelf specialist te noemen

Specialist; omdat we in de afgelopen jaren scherpe keuzes hebben gemaakt. Om vooral te doen waar we goed in zijn en om daar alleen maar beter in te worden. Door onze werkwijze nog beter te laten aansluiten op persoonlijke verwachtingen. De techniek is het middel, de overtuiging is de drijfveer: Wij willen laten zien dat de asbest toch een positieve ervaring kan opleveren.

Bekijk de video

Actuele berichten

Volg ons ook op:

Kennissessie bij ASB

31 oktober 2018 Op 25 oktober jl. vond de eerste kennissessie plaats bij ASB in Veenendaal. De afgelopen maanden zijn er veel …

Meer lezen

Nieuwe medewerkers

11 oktober 2018 Bij ASB zijn wij op zoek naar: Deskundig Asbest Verwijderaars (DAV 1 en DAV 2) Nog geen ervaring? Wij …

Meer lezen