Contact ons via 0318-754856

ASB

Zwamsanering


Zwam komt vaak voor in de kruipruimte. De kruipruimte is de basis voor een gezonde en veilige woonomgeving

Zwamsanering door een specialist

Kruipruimtes liggen vaak vol met bouwafval, asbest en andere rommel. In combinatie met vocht is dit een ideale voedingsbron voor het groeien van huiszwam of kelderzwam. De aanwezigheid van zwam kan gevolgen hebben voor de stabiliteit van bijvoorbeeld de begane grond vloer. Eventueel met als gevolg dat de vloer verzakt of dat er gezondheidsklachten zijn ontstaan. Op het moment dat dit geconstateerd wordt, wilt u er zo snel mogelijk vanaf. ASB begrijpt dit en kan u in het gehele traject ondersteunen.

Meer weten? Mail of bel met onze specialisten via 0318-754856.

Onze oplossing

Wat gaan we doen: we starten met een inventarisatie door een onafhankelijke partij, die brengt de situatie in kaart. Op basis van dit rapport maken we een plan van aanpak voorzien van een offerte.  We starten met het, indien nodig, leeghalen en opslaan van de inboedel. Dit gebeurt door een erkend verhuizer. Daarna volgen de sloopwerkzaamheden eventueel gecombineerd met een asbestsanering. Dan voeren we de zwamsanering uit en vervolgens brengen we een nieuwe werkvloer aan. Als laatste stap zullen we, indien nodig een bodemafsluiter aanbrengen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van isolerende chips.

Bewonerscommunicatie

Een zwamsanering heeft altijd impact voor de bewoners van het huis. Onze uitvoerders gaan van te voren bij de bewoners langs om de werkzaamheden door te spreken. Indien nodig organiseren we samen met onze opdrachtgever een bewonersavond. Op deze manier zorgen we voor een vlotte doorstroming van het project.

 

Nieuwsgierig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe zoiets er in de praktijk aan toe gaat. Daarom laten we u hieronder graag zien hoe het werkt.

Bekijk de video

Meer weten?

Contact